Profile

Join date: May 31, 2022

About

🔴GO LIVE📺📱👉 Scotland vs Ukraine Live


🔴LIVE NOW📺📱👉 Scotland vs Ukraine Live


🔴GO LIVE📺📱👉Click Here To Watch Live


Oleksandr Zinchenko heeft de tranen laten vloeien bij de persconferentie ter voorbereiding op de WK-play-off Oekraïne - Schotland. Vanwege de oorlog in Oekraïne werd deze wedstrijd uitgesteld. De winnaar van dit duel zal met Wales moeten uitmaken wie naar het eindtoernooi in Qatar gaat. "Ik kan het Oekraïense volk vertellen dat we er alles aan gaan doen om te winnen", zei Zinchenko.


Naast de Nations League en de Finalissima staan deze week ook de laatste Europese play-off duels voor het WK op het programma. Woensdagavond maken Schotland en Oekraïne uit welk land zondag tegen Wales mag strijden om het laatste WK-ticket.


Het duel wordt natuurlijk overschaduwd door de oorlog die Oekraïne teistert. Maar ondanks die oorlog wordt er woensdag dus gewoon gevoetbald. De vraag is hoe de ploeg van Oleksandr Petrakov voor de dag gaat komen in Glasgow. De spelers die bij buitenlandse ploegen spelen hebben doorgetraind en -gespeeld, maar voor de spelers die bij clubs in eigen land onder contract staan is dat anders. De competitie ligt al sinds december stil. En ook in het hoofd zal er woensdagavond een en ander meespelen bij de Oekraïners.

֎֎LIVESTREAM!! Skotland Ukraine Live Direkte på nettet VM Kvalifikation UEFA am 01 jun 2022

More actions