Profile

Join date: May 31, 2022

About

Na katerem kanalu sta Škotska in Ukrajina? Podrobnosti TV končnice svetovnega prvenstva, prenos v živo, čas začetka

To je prvi turnir Ukrajine od začetka ruske invazije februarja, ki je nemudoma ustavil njihovo domačo ligo in nacionalno ekipo prisilil, da se umakne od prvotnega datuma za končnico marca.


🔴GO LIVE📺📱👉 Scotland vs Ukraine Live


🔴LIVE NOW📺📱👉 Scotland vs Ukraine Live


🔴GO LIVE📺📱👉Click Here To Watch Live


Tekma je bila zaradi priprav na ukrajinski čas prestavljena na 1. junij. Njihovi igralci so se nato lahko vrnili na treninge in sodelovali na prijateljskih tekmah ter premagali Portugalsko Moensenkladbach in Emboli, nato pa so remizirali s hrvaško Rijeko.


Medtem ko svet sočustvuje s stisko Ukrajincev – ki imajo morda široko podporo strani Aleksandra Petroka v njihovi poskusu vstopa v Katar leta 2022 – mora Škotska pustiti ob strani čustva, da ohrani svoje sanje o svetovnem prvenstvu.


Zmaga nad Ukrajino bi zagotovila napredovanje v finale končnice proti Walesu v Cardiffu v nedeljo, 5. junija – in le ena zmaga bi lahko prvič po letu 1998 uvrstila stran Steva Clarka v finale.


Andy Robertson je v dresu Liverpoola v tej sezoni osvojil oba angleška pokala, le točka mu je zmanjkala do naslova v premier league in le gol do osvojitve lige prvakov, a pred njim je še največji izziv.


Jutri bo kot kapetan želel s Škotsko ohraniti upanje na nastop na svetovnem prvenstvu v Katarju, ko bo na Hampden Parku gostovala Ukrajina. Odlični bočni branilec, ki se je preživljal z zlaganjem škatel v trgovini, preden je podpisal profesionalno pogodbo, je opozoril soigralce, naj pozabijo na sočutje do Ukrajincev zaradi ruske agresije.


»Seveda podpiramo Ukrajino, toda to je nogomet, želimo na SP, zato moramo vsaj za 90 ali 120 minut vse te misli potisniti na stran in se boriti za naše barve,« pravi Robbo. Zmagovalec se bo 5. junija pomeril z Walesom v Cardiffu.


Škotska bo ostala brez branilca Arsenala Kierana Dearneyja, ki je izstopil iz ekipe po aprilski operaciji kolena.


Krilni branilec Nathan Patterson je bil vključen v ekipo Stevena Clarka, vendar je dvomljivo, da bo zaradi operacije gležnja na voljo v Evertonu od aprila.


Ukrajinski domači igralci se na tekmo pripravljajo na poligonu v Sloveniji, kjer so se koncu domačih akcij pridružili zvezdniki, kot so Oleksandr Ginchenko iz Manchester Cityja, Vitaly Mikolenko iz Evertona in Ruslan Malinowski iz Atlante.

[[ŽIVÉ ONLINE]] Škotska Ukrajina živé Přenosy Live (Kvalifikacije za SP 2022) 01 jun 2022

More actions